"Razgovarala sam s Vučićem o Kosovu, nije slabost..."

Zalaganje Srbije za kompromisno rešenje u vezi s Kosovom ne treba tumačiti kao slabost, već je to pokazatelj ozbiljnosti i jačine države.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 25.06.2018.

16:35

Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

To je izjavila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

"Čini mi se da je u ovom trenutku jedino Beograd spreman za otvorene razgovore i kompromis, i ne bih volela da se to što smo mi otvoreni za kompromis smatra našom slabošću", rekla je Brnabićeva na otvaranju pogona ;za prikupljanje i plasman meda Saveza pčelarskih organizacija Srbije u Rači.

Ona je navela da je jutros kratko razgovarala s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o jučerašnjem dijalogu u Briselu i da su ocenili da su ti razgovori bili jako teški.

"Vlada Srbije će stati uz predsednika i daće mu punu podršku u daljem dijalogu", kazala je premijerka.

Vučić izjavio je u nedelju uveče u Briselu da je dogovoreno da svi problemi moraju da se rešavaju u miru, uz međusobno poštovanje i garantovanje bezbednosti i sigurnosti građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: