"SNS ponovo ima amandmanski performans"

Vladimir Đurić iz Kluba slobodnih poslanika kritikovao je poslanike SNS jer su podneli "besmislene amandmane" na Predlog zakona o ratnim memorijalima.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.06.2018.

14:11

Ilustracija: Thinkstock

"Ponovo imamo amandmanski performans SNS. Nemoguće je da se poslanici u tolikoj meri ne slažu sa Vladom pa su podneli 360 amandmana. Vlada ne prihvata te amandmane, jer su besmisleni, a i oni sami ne glasaju za njih", rekao je Đurić novinarima u skupštini.

On kaže da "svojevrsna zloupotreba" procedure, koja jeste po Poslovniku, ali nije, kako dodaje, etička i legitimna, traje nekoliko meseci.

"Sada imamo svojevrsno ruganje ratnim žrtavama i patrotiskim osećanjima građana. Imamo amandmane da se zakon o ratnim memorijalima donosi sa 'posebnim osvrtom na razvoj kadrovskih resursa, jačanje kursa, dinara, poljoprivrede i unaprednje poslovne klime", rekao je Đurić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: