Darku Kostiću određen pritvor

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana modnom kreatoru Darku Kostiću.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.06.2018.

16:11

Darku Kostiću određen pritvor
screenshot/Prva

Kostić je osumnjičen za polno uznemiravanje maloletnika l.J. (15) koji ga je i prijavio za to krivično delo, ali i još jednog punoletnog mladića.

Pritvor mu je određen na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva, zbog bojazni da bi mogao da utiče na svedoke, izjavio je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Na ovo rešenje Kostić ima pravo žalbe.

Ranije danas, Kostić se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Tereti se da je izvršio krivična dela polno uznemiravanje, nedozvoljene polne radnje i omogućavanje uživanja opojnih droga. Slučaj maloletnika i punoletnog mladića nisu povezani.

Kostić se tereti za polno uznemiravanje maloletnika, kome je ranije nekom prilikom dao "kamagru", a da mališan to nije znao. L. J. je, prema pisanju medija, učesnik emisije "Neki novi klinci". Kostića je prijavio za navodno polno uznemiravanje u njegovom stanu, pošto je došao da ga kreator fotografiše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: