Novi Pazar slavi pobedu Erdogana

U Novom Pazaru će biti upriličena proslava povodom pobede Redžepa Tajipa Erdogana za predsednika Turske i njegove AKP na parlamentarnim izborima.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.06.2018.

21:29

Novi Pazar slavi pobedu Erdogana
Foto: Tanjug/AP/Emrah Gurel

Bina je već postavljena kod Sebilja na novopazarskom šetalištu, a poziv za proslavu upućen je putem društvenih mreža oko 20 časova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u telefonskom razgovoru čestitao izbornu pobedu predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu i poželeo mu uspeh u obavljanju odgovorne dužnosti.

Preliminarni rezultati predsedničkih i parlamentarnih izbora u Turskoj, na osnovu oko 80 odsto prebrojanih glasova, pokazuju da aktuelni predsednik Redžep Tajip Erdogan i njegova Stranka pravde i razvoja (AKP) ubedljivo vode u izbornoj trci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: