Nišlije sade cveće u udarnim rupama na ulicama VIDEO/FOTO

Nezadovoljne stanjem gradskih saobraćajnica, građani Niša sade cveće u udarnim rupama po gradu

Izvor: B92

Nedelja, 24.06.2018.

12:49

Nišlije sade cveće u udarnim rupama na ulicama VIDEO/FOTO
Foto: B92, èitalac

Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković sa ciljem da građani ukažu na brojne "kratere" na ulicama i pokrenu nadležne da rade svoj posao, javlja novinarka B92 iz Niša.

Akciju je putem Fejsbuka pokrenuo bivši poslanik Miloš Bošković s ciljem da građani ukažu na brojne "kratere" na ulicama i pokrenu nadležne "da rade svoj posao".

"Direkcija za izgradnju grada, nadležna za krpljenje udarnih rupa, čekala je proleće da krene sa svojim poslom. Evo ga skoro i leto, ali rupa i dalje na sve strane. ;Kad već imamo rupe po kolovozu, hajde da ih svi zajedno ulepšamo i zasadimo lepo cveće", napisao je Bošković u pozivu.

Svima koji žele da učestvuju u akciji savetovao je da cveće sade radno ujutru, jer tada ima najmanje saobraćaja i najlakše je završiti posao.

"Gađajte rupe koje vama lično najviše smetaju. Poenta je da na taj način ukažete na probleme vas i vaših komšija", naveo je on.
Foto: B92, èitalac
Foto: B92, èitalac
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: