Novo Goražde: Telo muškarca nađeno u minskom polju

Telo muškarca pronađeno je u minskom polju u mestu Ustiprača na području Novog Goražda, javljaju banjalučke "Nezavisne novine".

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

14:34

Novo Goražde: Telo muškarca nađeno u minskom polju

Navodi se da je telo nađeno pored automobila, a uzrok smrti biće poznat naknadno.

"Na mesto događaja izašao je deminerski tim da bi deminirao teren, kako bi moglo da se dođe do tela, a nakon toga slijedi uviđaj", kazao je izvor "Nezavisnih".

Iz policije je listu potvrđeno da je Policijskoj stanici Goražde u 8.15 časova prijavljeno da je u mestu Ustiprača, između korita reke Drine i magistralnog puta, pronađeno telo 60-godišnjeg Č.B. iz Ustiprače.

"U pitanju je nepristupačan teren, na kojem se nalaze minsko-eksplozivna sredstva iz proteklog rata, pa je obavešten deminerski tim", rekla je "Nezavisnim" portparolka PU Foča Svetlana Govedarica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: