Nemaju kapelu, pa pokojnike izlažu u zgradi / VIDEO

Lokalne vlasti u Kuršumliji stanarima jedne stambene zgrade dozvolile su da u zajedničkoj prostoriji izlažu pokojnike, jer Kuršumlija nema kapelu.

Izvor: Prva

Sreda, 20.06.2018.

20:05

Nemaju kapelu, pa pokojnike izlažu u zgradi / VIDEO
Foto: Screenshot/Prva TV

Prethodno je komunalna inspekcija to zabranila. Pojedini stanari su zato ponovo sve prijavili nadležnim inspekcijama i policiji.

Borba između Milene Vukajlović i tridesetak stanara traje već duže vreme. Stanari na sve načine pokušavaju da dobiju dozvolu da u zajedničkoj prostoriji u zgradi izlažu pokojnike, a Milena je jedina koja se tome protivi.

“Kada se pokojnik nalazi u prostorijii ispod vas, vi ne možete da funkcionišete normalno. Prosto, uznemirava vas. Cele noći se otvaraju vrata, galami se, vidi se poklopac sanduka, krstača… Stvarno je morbidno”, kaže Milena Vukajlović.

Slučaj je prijavila komunalnoj inspekciji, koja je stavila zabranu. Uprokos zabrani, opštinsko veće podržalo je stanare, jer Kuršumlija nema kapelu.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: