"Blic": Dizajner Darko Kostić pobegao, policija ga traži

Dizajner i modni kreator Darko Kostić nestao je posle prijave da je seksualno uznemiravao petnaestogodišnjeg dečaka L. J. Policija raspisala potragu za njim.

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2018.

07:32

Screenshot/Youtube/TV Prva

Prema saznanjima "Blica" u krivičnoj prijavi je navedeno da je maloletnog dečaka, inače učesnika televizijske emisije "Neki novi klinci", Kostić fotografisao i za to tražio novac.

"Kada se ispostavilo da dečak nema pare, Kostić je od njega tražio da se skine, da se maze, što je ovaj odbio, prenosi taj list. Kostić je prošle godine priveden zbog posedovanja droge jer je policija pronašla u njegovom stanu kokain i takozvanu drogu za silovanje", prenela je TV Prva pisanje "Blica".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: