Pravio selfi na železničkoj stanici, udarila ga struja

U zeničkom naselju Blatuša, na Železničkoj stanici, mladića D. K. udarila je struja nakon što se popeo na teretni vagon kako bi napravio "selfi" fotografiju.

Izvor: B92

Nedelja, 17.06.2018.

08:58

Pravio selfi na železničkoj stanici, udarila ga struja

Kako prenosi avaz.ba, ovaj dramatični događaj desio se u četvrtak oko 18.30 sati, a nesrećni Zeničanin, odmah nakon što ga je udarila struja, vozilom Hitne pomoći prevezen je u Kantonalnu bolnicu Zenica, a zbog težine povreda prevezen je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

"Njemu su zenički lekari konstatovali teške, životno ugrožavajuće povrede, zbog čega je prevezen na lečenje u Sarajevo - saopšteno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Sarajevski portal navodi da je struja izazvala krvarenje iz skoro celog tela mladića i da su brojni mještani Blatuše koji su se zadesili u neposrednoj blizini bili u šoku zbog tog prizora.

Iako preplašeni, pokušavali su da mu pomognu i spasu život. Neki su ga posipali zemljom, drugi su pozvali Hitnu pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: