Novinar Cvetković: Stigao sam kući, nisam povređen, da...

Novi Sad -- Novinar Stefan Cvetković javio se agenciji Beta telefonom i rekao da je stigao kući, da nije povređen i da će u narednim danima održati konferenciju za novinare

Izvor: Beta, N1
Podeli
Screenshot
Screenshot

Pročitajte još:

"Cvetković više nije u policiji, detalji kasnije

"Mnogo nelogičnosti, čudni pozivi sa KiM"

"Prvi rezultati istrage ne pre ponedeljka, utorka"

"Cvetkovićeva izjava ima nelogičnosti, pokazao i poligraf"

"Politika": Prvi trag u slučaju novinara Cvetkovića

Nestao novinar iz Bele Crkve: Prazan auto i pokidan sat

Nestali novinar istraživao ubistvo Ivanovića - šta je znao

Kako je naveo, na konferenciji će "do najsitnijih detalja" saopštiti javnosti šta se sve s njim dešavalo.

"Celokupnoj javnosti, međunarodnim i domaćim organizacijama, svima se zahvaljujem na svemu što su uradili za mene. Da nije bilo reakcije javnosti, ne bismo se danas čuli", rekao je Cvetković agenciji Beta.

Dodao je da i njemu i njegovoj porodici mnogo znači to što nisu bili ostavljeni sami.

"Javnost je poslednje što je brana apsolutnom ludilu. A od tog ludila treba da se plaše i oni koji ga prave. Ja ću do najsitnijh detalja da obavestim javnost, to je moja obaveza prema javnosti", kazao je Cvetković.

"Danas mi je omogućeno da se slobodno krećem", rekao je Cvetković i dodao da ga je policija zvanično obavestila da ima svojstvo oštećenog i da su ga zamolili da se u javnosti ne oglašava, kako ne bi ometao istragu.

"Sarađujem s policijom, svaki njihov zahtev sam ispoštovao i danas sam zamoljen ne budem javno prisutan. To ću neko vreme da ispoštujem", rekao je Cvetković.

Na pitanje reporterke N1 gde se nalazio od petka, kada je na konferenciji za novinare predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio da je nađen "živ i zdrav", odgovorio je "na sigurnom" i da ga je "policija čuvala sve vreme"

strana 1 od 160 idi na stranu