Kruševac: Radovi završeni, stiže tehnička voda

Svi radovi na merno regulacionom bloku su završeni i očekuje se da korisnici na teritoriji Grada Kruševca tehničku vodu dobiju oko 18 časova.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 17.06.2018.

15:05

Kruševac: Radovi završeni, stiže tehnička voda
Foto: Thinkstock

To je saopšteno iz JKP "Vodovod Kruševac".

Od subote ujutru, zbog radova na magistralnom cevovodu u Rasinskom okrugu bez vode je bilo 120.000 potrošača koji se snabdevaju vodom za piće sa akumulacije jezera Ćelije, prenosi RTS.

Nakon što tri uzastopne analize Zavoda za javno zdravlje potvrde himijsku i bakteriološku ispravnost vode u sistemu, biće izdato i zvanično saopštenje da je ispravna za piće i pripremu hrane.

Do tada, za građane Kruševca, Chićevca, Starog Trstenika, Bresnog Polja i Stopanje, koji su priključeni na regionalni sistem vodosnabdevanja, Javno kumnalno preduzeće "Vodovod Kruševac" u koordinaciji sa Štabom za vanredne situacije obezbedilo je 13 stacionarnih i 17 pokretnih cisterni sa vodom za piće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: