Čeka nas još pljuskova, tek od srede suvo

U Srbiji će danas vreme biti oblačno i nestabilno, a mogući su lokalni pljuskovi i grad, rekao je za B92 meteorolog Branko Sparavalo.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 16.06.2018.

11:41

Čeka nas još pljuskova, tek od srede suvo
B92

Kako je naveo, danas je moguća smena sunčanih i kratkotrajnih kišnih intervala, a mogući su i pljuskovi i grad na teritoriji cele Srbije.

Nestabilno vreme u celoj zemlji možemo očekivati sve do srede. Tek od sredine nedelje porast temperature uz promenljivo vreme.

Inače, RHMZ je upozorio da se danas i sutra očekuju padavine, više od 30 mm kiše za 12 sati ili 20 mm kiše za tri sata.

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, češćim u drugom delu dana, lokalno uz obilnije padavine, uglavnom u severnim, zapadnim, centralnim i istocnim krajevima.

Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 18 C, najviša dnevna od 23 do 28 C.

Da podsetimo, u Beogradu je u petak pala kiša koja je napravila velike probleme u nekim delovima grada. Ulica Vojvode Vlahovića na Voždovcu gotovo je potpuno potopljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: