Lekari u Nišu bore se za život povređenog radnika

Radnik M.M. (48) koga je u četvrtak na poslu u jednoj niškoj firmi udario metalni poklopac i smrskao mu nogu i dalje se nalazi u veoma teškom stanju.

Izvor: Beta

Petak, 15.06.2018.

10:19

Lekari u Nišu bore se za život povređenog radnika
Ilustracija: Thinkstock

On je životno ugrožen, kazali su danas agenciji Beta u niškom Kliničkom centru.

"Nakon nesreće urađena je natkolena amputacija leve noge. Pacijent se nalazi se na aparatima i lekari se bore za njegov život", rekao je direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Radmilo Janković.

Radnik je juče oko 10 časova u teškom stanju transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu gde je hitno operisan. Tim lekara pokušao je da mu spase nogu, ali je na kraju ipak morala da se amputira.

Prema nezvaničnim informacija, povređeni čovek zaposlen je u preduzeću "MIN Kopex" na mestu ispitivača varova a do nezgode je došlo u momentu dok je mašinom ispitivao varove na elementu koji je napravljen za hidroelektranu "Đerdap".

Metalni poklopac, koji se nalazio pod pritiskom, pod još nerazjašnjenjim okolnostima, izleteo je iz ležišta i udario radnika u nogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: