Nestalog novinara traže više od 30 sati i nema mu ni traga

Potraga za nestalim novinarom traje preko 30 sati. Traže ga sve raspoložive jedinice MUP-a, žandarmerija, ronioci, helikopteri, ali od njega ni traga.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Podeli
Screenshot/Youtube/BC Novosti
Screenshot/Youtube/BC Novosti

Podsetimo, novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve nestao je u noći između srede i četvrtka. Policija je pronašla parkiran automobil, koji je on koristio, a koji je u vlasništvu njegovog oca, otvorenih vrata i upaljenih svetala.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od ranih jutarnjih časova nastavljaju potragu za Cvetkovićem, čiji je nestanak prijavljen u noći između 13. i 14. juna.

Pročitajte još:

Navodeći da su pripadnici tog resora tokom cele noći radili na rasvetljavanju svih okolnosti nestanka Stefana Cvetkovića, MUP je saopštio da više desetina pripadnika Žandarmerije, koji su još juče uključeni u potragu, trenutno pretražuju priobalje Šaranskog jezera i Šljunkare, dok je nekoliko ronilaca angažovano na pretrazi Šaranskog jezera.

"I danas je na terenu angažovana helikopterska jedinica MUP-a Srbije, koja trenutno nadleće iznad Bele Crkve, kako bi pomogli kolegama iz drugih organizacionih jedinica u ovoj potrazi", piše u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija više od 30 sati intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti nestanka novinara iz Bele Crkve.
On je na svom nalogu na Tviteru najavio da će se danas u 17 časova obratiti javnosti sa informacijama šta je do sada policija preduzela.

Nestali novinar u žižu javnosti dospeo je više puta, jer je tokom godina u više navrata govorio da mu prete smrću zbog tekstova u kojima je pisao o korupciji i zloupotrebama.

Poslednji slučaj na kom je radio bilo je ubistvo Olivera Ivanovića, za koje tvrdi da je bilo plaćeno 40.000 evra.

strana 1 od 111 idi na stranu