"SNS na vlast došla preko Jarinja, a odlazi kad preda KIM"

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da je "SNS na vlast došla preko Jarinja, a da će otići kada preda Kosovo".

Izvor: Beta

Petak, 15.06.2018.

21:09

Jovanović je na tribini DSS u Kruševcu ;ocenio da vlast SNS ide ka veleizdaji i predaji KiM, a da istorijski kasni 30 godina, jer se sada divi Evropskoj uniji koja je potpuno drugačija u odnosu na pre tri decenije.

"Nema zemlje koja se razvila na stranim investicijama. I još investicijama gde je sve bazirano na našim subvencijama", kazao je Jovanović.

Član Političkog saveta DSS-a Časlav Koprivica ocenio je da je "namera vlasti u Srbiji i Zapada" da stavi tačku na pitanje Kosova i Metohije.

"Izbore su dobijali na patriotskoj retorici i SNS je samo deklarativno patriotska, a u stvari vodi politiku onih koje su smenili na vlasti", rekao je Koprivica.

On je naveo da je Zajednica srpskih opština "nedefinisana i maglovita tvorevina" na nezavisnom Kosovu.

"Predsednik Republike Srbije kaže evo predaću vam Srbe sa KiM, a vi ćete nam pomoći da eventualno uđemo u EU koja je u procesu raspadanja", zaključio je Koprivica i dodao da traži od vlasti da ne predaje Kosovo i Metohiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: