Podgorica: Bravo đaci, evo poklon knjiga u kojoj je Soraja

Poznata crnogorska starleta Soraja Vučelić koja je pre nekoliko dana proterana iz Srbije našla se između korica knjige "Istorija Podgorice".

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2018.

07:35

Podgorica: Bravo đaci, evo poklon knjiga u kojoj je Soraja
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode "Novosti", ta knjiga hronološki navodi događaje do 2017. godine.

Knjigu su dobili podgorički osnovci, nosioci prestižne diplome "Luča" za odličan uspeh u školi.

Starleta se, navode još "Novosti", našla u poglavlju "Crna hronika" u kojem se navodi da je 2. novembra 2016. godine zapaljen džip "rendž rover" u podgoričkom naselju Siti kvart.

Knjiga je delo Danila Burzana, a izdata je pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice.

Podsetimo, Soraji Vučelić početkom juna nije dozvoljen ulazak u Srbiju, jer se njeno ime nalazi u registru bezbednosno-interesantnih osoba. Ona, kako smo ranije objavili, nije proterana iz Srbije, kako su preneli neki beogradski mediji, već na teritoriju Srbije neće moći da uđe neko vreme.

Ona je sa srpske granice vraćena pošto se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu državu.Vučelićeva je više puta saslušavana u policiji i postoje informacije da je bliska sa ljudima iz jednog od zaraćenih kriminalnih klanova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: