Podgorica: Bravo đaci, evo poklon knjiga u kojoj je Soraja

Podgorica -- Poznata crnogorska starleta Soraja Vučelić koja je pre nekoliko dana proterana iz Srbije našla se između korica knjige "Istorija Podgorice".

Izvor: B92, Večernje novosti
Podeli
Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode "Novosti", ta knjiga hronološki navodi događaje do 2017. godine.

Knjigu su dobili podgorički osnovci, nosioci prestižne diplome "Luča" za odličan uspeh u školi.

Starleta se, navode još "Novosti", našla u poglavlju "Crna hronika" u kojem se navodi da je 2. novembra 2016. godine zapaljen džip "rendž rover" u podgoričkom naselju Siti kvart.

Knjiga je delo Danila Burzana, a izdata je pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice.

Podsetimo, Soraji Vučelić početkom juna nije dozvoljen ulazak u Srbiju, jer se njeno ime nalazi u registru bezbednosno-interesantnih osoba. Ona, kako smo ranije objavili, nije proterana iz Srbije, kako su preneli neki beogradski mediji, već na teritoriju Srbije neće moći da uđe neko vreme.

Ona je sa srpske granice vraćena pošto se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu državu.Vučelićeva je više puta saslušavana u policiji i postoje informacije da je bliska sa ljudima iz jednog od zaraćenih kriminalnih klanova.

Region

"Istorijska odluka EU"

Skoplje -- Makedonski premijer Zoran Zaev ocenio je "istorijskom" odluku EU o uslovnom određivanju datuma za otpočinjanje pregovora o članstvu sa Makedonijom i Albanijom.

Region subota 30.06. 10:08 Komentara: 18
strana 1 od 115 idi na stranu