Žrtva nevremena, muškarac stradao u poplavljenoj garaži

Muškarac star 65 godina stradao je, prema navodima medija, u Požarevcu usled snažnog nevremena koje je pogodilo delove Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2018.

22:54

Žrtva nevremena, muškarac stradao u poplavljenoj garaži
Ilustracija: Freeimages.com

Kako prenosi lokalni Poportal, muškarac se utopio u podrumu zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u kome je, kada je pokušao da dođe do automobila, bilo već dva metra vode.

Vatrogasci su u poplavljenoj garaži zgrade u Jug Bogdanovoj ulici pronašli telo starijeg muškarca, potvrđeno je RTS-u u požarevačkoj vatrogasnoj službi. Pretpostavlja se da je uzrok smrti davljenje.

Lokalni mediji su preneli da je u trenutku kada se muškarac liftom spustio u garažu došlo do nestanka struje, a vrata se, prema nepotvrđenim informacijama, nisu otvorila.

Policija je ranije zatvorila Jug Bogdanovu ulicu u Požarevcu, a specijalne ekipe ispumpavale su vodu iz podruma.

Lokalni Poportal navodi da je nevreme od grada napravilo pustoš i sivilo.

Jaka kiša i grad pali su na i području Užica, a na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi da je na ulicama nastao pravi potop. Nevreme je zahvatilo još neke delove Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: