Autobusu otkazale kočnice, sleteo u potok, povređeno troje

Autobus užičkog autoprevoznika “Gaga turs sleteo je u utorak oko 12 časova sa kolovoza u mestu Draglica između Borove Glave i Kokinog Broda.

Izvor: Veèernje novosti

Utorak, 12.06.2018.

14:37

Autobusu otkazale kočnice, sleteo u potok, povređeno troje
Ilustracija: Freeimages.com

Autobus je saobraćao na liniji Beograd - Prijepolje, navode "Novosti" i pišu da su prilikom sletanja, tri putnika zadobila povrede, nijedan od njih nije životno ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, razlog nesreće najverovatnije je to što je autobus ostao bez kočnica niz strmi deo puta te je vozač u želji da izbegne ulazak u oštru krivinu koja se nalazila na kraju nizbrdice, usmerio vozilo u livadu koja je bila pored magistrale i na taj način izbegao katastrofu.

Jedna osoba zbog bolova u nozi prevezena je u bolnicu u Novoj Varoši.

Nakon uviđaja koji su obavili pripadnici saobraćajne policije PU Prijepolje saobraćaj se odvija nesmetano

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: