Pas na Batrovcima nanjušio drogu

Carinici, u saradnji sa policijom na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, uz pomoć carinskog psa pronašli i zaplenili različite vrste droga.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 11.06.2018.

13:58

Pas na Batrovcima nanjušio drogu
Ilustracija: Thinkstock

Osim toga, službeni pas nanjušio je i rekvizite koji se korite pri njihovoj prodaji.

Prekršaj je otkriven 9. juna prilikom pregleda "poršea" čeških registarskih oznaka kojim su putovala trojica makedonskih državljana albanskog porekla.

Putnici su rekli da nemaju ništa da prijave, ali, posumnjavši u njihove reči, carinski službenici su odlučili da ih detaljno pregledaju, kao i njihov prtljag i automobil.

rilikom pregleda carinicima je posao olakšao službeni pas, koji je svojom reakcijom nedvosmisleno ukazao na to da se u jednom od kofera nalaze narkotici. Naime, iako je reč o manjim količinama, carinski pas kome je ovo prva ''akcija'' na terenu, uspeo je da detektuje drogu u koferu putnika koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Među njegovim ličnim stvarima se pored manjih količina kokaina, kristal meta, LSD-ja, nekoliko tableta ekstazija i marihuane zateklo i niz rekvizita koji se korite pri njihovoj prodaji, navodi se u saopštenju Uprave carina.

U prtljagu se tako našla i vagica za precizno merenje, merice, kao i testeri za proveru čistoće droge, ali i dozvoljeni iznos novca u evrima i češkim krunama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: