"Policija i pravosuđe su uništili dokaze koje smo im dali"

Očevi pokojnih Davida Dragičevića i Dženana Memića tvrde da su njihovi sinovi ubijeni i ne veruju u izveštaje zvaničnih institucija Republike Srpske i BiH.

Izvor: B92

Nedelja, 10.06.2018.

11:07

screenshot

Davor Dragičević i Muriz Memić su o tome govorili u emisiji Most Radija Slobodna Evropa.

“David je otet, mučen, zlostavljan, silovan, izmasakriran i ubijen. Dženan je ubijen, mada meni tužilaštvo podmeće da je to bila saobraćajna nesreća. Ali mi svaki dan dokazujemo da nije bila saobraćajna nesreća, već da se radi o ubistvu. Upravo sam se vratio sa ročišta gde je očito dokazano da postoji pravosudna mafija koja prikriva ubistvo“, rekli su Dragičević i Memić.

Otac mladića iz Banjaluke zamera policiji i pravosuđu što ništa nisu uradili.

“Samo su uništili dokaze koje smo im dali. Zato više neće od mene dobiti nijedan dokaz. A imam ih već dovoljno da dokažem svoje tvrdnje. Samo pojedinci iz MUP tvrde da je David zadobio lakše telesne povrede. Oni su u strahu i zato zataškavaju. To je pokazala konferencija za štampu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske od 26. marta. To što oni rade je strašno“, naveo je Dragičević.

I Memić ističe da policiji i pravosuđu zamera što skrivaju dokaze i poturaju lažne.

“To pokazuje da tužilac ima zaštitnike u korumpiranim političarima. Oni su sakrili prvu rekonstrukciju nakon Dženanove smrti. Nema snimaka, nema fotografija, nema zapisnika“, navodi Memić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: