"Izbor Radojičića neće ništa promeniti"

Predstavnik Inicijative Ne da(vi)mo Beograd Radomir Lazović ocenio je da izbor Zorana Radojičića za novog gradonačelnika Beograda neće doneti promene.

Izvor: Beta

Petak, 08.06.2018.

23:32

Ilustracija: Thinkstock

On je ocenio da će Radojičić, kao i prethodna vlast nastaviti da donosi loše odluke po grad i građane.

"Radojičić je dao izjave koje znače nastavak sličnog razvoja grada kao i do sada. Izbor novog gradonačelnika je u stvari kontinuitet loših odluka gradskih vlasti. Ne verujemo da će on biti bilo kakva promena, jer dolazi takođe iz delimično kriminalnog miljea u kojem se nastavlja sa divljom gradnjom", kazao je Lazović za agenciju Beta.

On je dodao da izbor Gorana Vesića za zamenika gradonačelnika ne znači da građani "mogu da odahnu, jer najprljaviji igrač Srpske napredne stranke nije postao gradonačelnik".

"Vesić će kao drugi čovek, odnosno kao čovek iz senke imati više prostora da radi ono što najbolje zna, a to su podmetačine, prljave igre i sve ono čega su građani Beograda bili svedoci", ocenio je Lazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: