U dve saobraćajke povređene tri devojčice

U Beogradu su protekle noći, u dve odvojene saobraćajne nezgode, povređene tri devojčice, pešaci rečeno je Tanjugu iz Hitne pomoći.

Izvor: Tanjug

Utorak, 05.06.2018.

07:22

U dve saobraćajke povređene tri devojčice

U Ulici vojvode Micka u 19:48 sati povrede glave zadobile su dve devojčice, obe uzrasta od 14 godina, nakon čega su prevezene u Urgentni centar.

U 22:30 sati u Pregrevici, u Zemunu, povređena je 15-godišnja devojčica, takođe pešak, koja je prebačena u Urgentni centar.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i u 22:45 sati na Avalskom putu, ali Hitna pomoć, nakon poziva, nikog nije zatekla na licu mesta.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 105 intervencija od kojih 22 na javnom mestu, a za pomoć su se, od hroničnih bolesnika, najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: