PSG će glasati protiv Radojičića

Odbornici PSG glasaće protiv izbora kandidata SNS Zorana Radojičića za novog gradonačelnika Beograda jer smatraju da će biti marionetski gradonačelnik.

Izvor: B92

Utorak, 05.06.2018.

14:34

PSG će glasati protiv Radojičića

"Šestogodišnje iskustvo vladavine SNS dokazuje da će Radojičić biti marionetski gradonačelnik isto kao što je Ana Brnabić marionetska predsednica Vlade, dok u stvarnosti, a protivustavno, Aleksandar Vučić i SNS donose sve odluke i vrše vlast na svim nivoima", navodi se u saopštenju PSG.

Taj pokret je naveo da je Radojičić bez ikakvog iskustva u poslovima lokalne samouprave i da prihvata da samo formalno upravlja milionskim gradom.

"Kadrovi SNS služe samo Aleksandru Vučiću i toj stranci, i po tom kriterijumu su birani. U vozu kojim SNS Srbiju vodi u provaliju, sve stanice su pogrešne, a 'nova' lica nisu nova, jer je politika SNS stara, još od devedestih. Odbornici PSG u Skupštini Beograda predstavljaće sve građane koji žele da Beograd i Srbija okrenu novi list i krenu drugačijem, boljim putem od dosadašnjih", dodaje se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: