Kompaniji NIS priznanje za najbolji korporativni brend

Kompanija NIS dobila je drugu godinu zaredom priznanje za najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2018.

22:15

Kompaniji NIS priznanje za najbolji korporativni brend

Nagrada je uručena na dodeli nagrada „Najbolje iz Srbije“.

Na manifestaciji održanoj u beogradskom hotelu „Hilton“ priznanje je u ime NIS-a primio Vadim Smirnov, zamenik generalnog direktora i direktor Funkcije za spoljne veze, odnose sa državnim organima i PR. Priznanje kompaniji NIS uručio je Rasim LJajić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Poseban značaj nagrade je u činjenici da, pored tržišno-finansijskih parametara, o dodeli priznanja svojim glasovima odlučuju potrošači, kao i članovi stručnog žirija. Ponovno proglašenje NIS-a za najbolji korporativni brend u kategoriji „Proizvodna dobra i poslovne usluge“ za kompaniju je velika čast, ali i obaveza da nastavi predano da radi na unapređenju svojih proizvoda i usluga kako bi izašla u susret potrebama potrošača i uspešno odgovorila na sve tržišne izazove.

Ovo je ukupno 4. put da NIS na takmičenju dobija priznanje kao najbolji domaći korporativni brend. Pored toga, kompanija je nagrade „Najbolje iz Srbije“ dobila i za svoje dva maloprodajna brenda – GAZPROM i NIS Petrol benzinske stanice.

Akciju „Najbolje iz Srbije“, u okviru koje se biraju najuspešniji robni i korporativni brendovi na domaćem tržištu, kao i najbolji izvoznici, manifestacije i startap preduzeća, organizuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Manifestacija je prvi put organizovana 2004. godine pod nazivom „Najbolje robne marke Srbije“ da bi 2008. godine naziv bio promenjen u „Najbolje iz Srbije“ kako bi bio proširen opseg nominacija. Pre ovogodišnjeg ciklusa u akciji je nominovano više od 1.700 brendova u različitim kategorijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: