Mali: Nadam se da ću moći savetima da pomognem Radojičiću

Bivši gradonačelnik Beograda i ministar finansija Siniša Mali se oglasio povodom imenovanja Zorana Radojičića za kandidata za prvog čoveka prestonice.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2018.

23:11

Mali: Nadam se da ću moći savetima da pomognem Radojičiću
Tanjug / Tanja Valiæ

On je rekao da je “doktor pre svega jedan plemenit i vredan čovek, koji odlično obavlja svoj posao, a pred kojim će, ukoliko bude izabran za gradonačelnika Beograda, biti novi izazovi“.

"Posao gradonačelnika je jako lep, ali nije nimalo lak, međutim, verujem da će se on odlično snaći u toj novoj ulozi", rekao je Mali, nakon sednice Gradskog odbora SNS, na kojoj je Radojičić dobio jednoglasnu podršku.

Mali je istakao da je za gradonačelnika Beograda važno da sluša građane i da im uvek bude na usluzi.

"Ja ću mu, naravno, uvek biti na raspolaganju i nadam se da ću moći da mu pomognem nekim savetima. Želim mu mnogo sreće na novoj dužnosti", rekao je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: