Direktor bolnice u Novom Pazaru postao Ljajićev pomoćnik

Dosadašnji direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru, specijalista neurologije Mirsad Đerlek imenovan za pomoćnika ministra Rasima Ljajića, javlja Radio Sto plus.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 04.06.2018.

08:01

Direktor bolnice u Novom Pazaru postao Ljajićev pomoćnik
Screenshot

Đerlek je lider Sandžačke narodne partije, a prema saopštenju te stranke, on će na novoj funkciji biti zadužen za resor trgovine, usluga i politike konkurencije.

Odluka o njegovom imenovanju za pomoćnika ministra trgovine, turtizma, telekomunikacija doneta je na poslednjoj sednici Vlade Srbije, navodi Radio Sto plus.

Đerlek je na čelu Opšte bolnice u Novom Pazaru bio od 2012. godine, a ranije je, kao kadar Sandžačke demokratske partije (SDP), čiji je Ljajić osnivač, bio gradonačelnik Novog Pazara.

"U njegovom mandatu na čelu Opšte bolnice realizovan je veliki broj projekata koji su značajno unapredili kvalitet zdravstvenih usluga u Novom Pazaru i regionu. Ukupno je uloženo preko osam miliona evra i to je najuspešniji period razvoja zdravstva u Novom Pazaru", saopštila je Sandžačka narodna partija.

Prema nezvaničnim informacijama, Đerleka će na mestu direktora Opšte bolnice naslediti dosadašnji državni sekretar u Ministarstvu zdravlja i bivši gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović, kadar Sandžačke demokratske partije.

Mahmutović je na čelu Novog Pazara bio od 2009. do 2016. godine, kada je izabran za državnog sekretara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: