Smrt posle potere i hapšenja, progutao "nepoznate predmete"

Muškarac iz Splita star 44 godine preminuo je posle bekstva, a nakon što ga je policija uhvatila i stavila mu lisice, prenosi zagrebački “Indeks“.

Izvor: B92

Subota, 02.06.2018.

12:47

Smrt posle potere i hapšenja, progutao
Ilustracija: Thinkstock

Portal “Dalmacija danas” nezvanično saznaje da se smrt muškarca dovodi u vezu sa “gutanjem nepoznatih predmeta”.

U saopštenju policije se navodi da je u noći između petka i subote kombi vozilo promenilo pravac kada je vozač ugledao policijske službenike na punktu.

“Muškarac star 44 godine istrčao je iz vozila, bacio nepoznate predmete i uprkos policijskim instrukcijama nastavio da beži“, ističu iz policije.

Kako navode, pripadnici policije su ga stigli i “upotrebljena je fizička snaga hvatanjem za ruke radi stavljanja sredstava za vezivanje i muškarac je spušten na pod kako bi se onemogućilo pružanje otpora i beg“.

“Ubrzo su policijski službenici uočili da muškarac teško diše i odmah mu skinuli sredstva za vezivanje, okrenut je na bok radi pružanja pomoći, pozvana je hitna pomoć, a policijski službenik mu je do dolaska lekara pokušao da pruži prvu pomoć. Tokom intervencije lekara muškarac je oko 05:20 sati preminuo”, ističu iz policije.

Drugi muškarac, 31-godišnjak koji je nakon zaustavljanja kombija započeo izbacivati predmete, uhapšen je na mestu događaja.

Oba muškarca su od ranije poznata policiji, ističe "Indeks".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: