Privedene maloletne osobe zbog upada u ambulantu

Kosovska policija privela je četiri maloletne osobe koje su osumnjičene za upad u ambulantu u povratničkom selu Novake kod Prizrena, prenose mediji.

Izvor: Beta

Četvrtak, 31.05.2018.

22:16

Privedene maloletne osobe zbog upada u ambulantu
Getty Images

Kosovska policija je precizirala da su privedene tri maloletne devojke i jedan mladić.

Policija Kosova navela je da je šteta na ambulanti mala i da je zapaljen deo kartoteke i nekoliko knjiga za registraciju pacijenata.

Policija dodaje da je upad nepoznatih osoba u školske prostorije u kojima je ambulanta prijavila muška osoba sprske nacionalnosti.

Danas pre podne saopšteno je da je najverovatnije tokom noći napadnuta ambulanta Zdravstvenog centra Prizren u selu Novake. Tom prilikom su razvaljena vrata i zapaljena dokumentacija.

Dan ranije kamenovana je Zdravstvena ambulanta u Suvom Dolu u Kosovskoj Mitrovici. Incidenti su se takođe dogodili noću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: