Stefanović pohvalio Policijsku upravu Sremska Mitrovica

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je Policijsku upravu u Sremskoj Mitrovici gde je rekao da je ta uprava ostvarila značajne rezultate.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug / Sava Radovanović
Foto: Tanjug / Sava Radovanović

"Dobar rad policajaca Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, koji su u prethodnoj godini očuvali javni red i mir i za gotovo duplo povećali procenat rasvetljavanja krivičnih dela, pokazuje da su i načelnik i ljudi koji rade na terenu ozbiljno posvećeni bezbednosti gradjana", rekao je Stefanović

On je ukazao da je na teritoriji te uprave, koja obuhvata i Rumu, Indjiju, Staru Pazovu, Šid, Pećince i Irig, od početka godine zaplenjeno oko 70 kilograma narkotika.

Stefanović je, zajedno sa ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem, prisustvovao i primopredaji vozila, motocikala, čamca i prateće opreme, koju je opština Sremska Mitrovica donirala policiji.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader istakao je da lokalna samouprava ima dobru saradnju sa Policijskom upravom i da obezbedjuje odredjena tehnička sredstva u cilju unapredjenja bezbednosti gradjana.

strana 1 od 276 idi na stranu