Šešelj ide kod Legije i Jovanovića, "da im poruči..."

Lider radikala Vojislav Šešelj posetiće sutra u zatvoru Milorada Ulemeka Legiju, a prekosutra i Zvezdana Jovanovića, saznaje B92.

Izvor: B92

Sreda, 30.05.2018.

19:41

Šešelj ide kod Legije i Jovanovića,
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako saznajemo, on će u četvrtak u 10:45 posetiti Legiju, a u petak u isto vreme i Jovanovića u zatvoru u Požarevcu.

Šešelj će izjave za medije davati posle toga, ali, kako saznajemo, želi da im poruči u ime srpskog naroda da “jedva čekaju da idu da brane srpsko Kosovo“.

"Ja ću im preneti poruku da Srbija čeka Legiju i Zvezdana da zajedno oslobadjamo Kosovo. Za danas smo završili, mirno se povlačimo i odlazimo", rekao je Šešelj na protestu protiv festivala "Mirdita, dobar dan".

Da podsetimo, kordon policije zaustavio oko 100 pristalica SRS koji su krenuli ka Centru za kulturnu dekontaminaciju (CZKD) uoči otvaranja festivala "Mirdita, Dobar dan".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: