Miševi u skupštini? - "Raspisati tender za mačke" VIDEO

U zdanju Skupštine Srbije videli smo sve i svašta- svađe, gađanje cipelama, polivanje vodom pa i čupanje mikrofona.

Izvor: B92

Utorak, 29.05.2018.

21:48

Miševi u skupštini? -
Foto: Thinkstock

Poslanici Narodne skupštine navikli su da budu u glavnim ulogama, zato ih je iznenadila informacija da svoju zgradu dele sa podstanarima, i to onima na četiri noge.

Neki se kunu da su ih videli! Ako je im je za verovati hodnicima skupštine, ne idu samo poslanici, već i miševi.

Tragajući za istinom, pitali smo one koji u skupštini najčešće borave: Jesu li videli nešto neobično?

"Ja stvarno nisam primetio ali sam čuo priču da ima. Šta je rešenje onda? Pa pošto smo kandidati za EU, a ekologija je na prvom mestu u EU, moje je mišljenje da treba to ekološki rešiti i raspisati tender za mačke i mačora koji će da love miševe po skupštini"", kaže Novica Tončev iz SPS

Ipak, nisu svi tako ozbiljno shvatili ovu problematiku.

"Prave miševe nisam, a i ako ih ima, lako ih je istrebiti. Ali miševa, pacova ..nakotilo se toga u Narodnoj skupštini, ima ih dosta.", navodi Vjerica Radeta iz SRS.

"Ima ih. Ponekad se podignu na zadnje noge", primećuje Zoran Živković iz Nove stranke.

Struka je jasna! Ukoliko su informacije tačne , ne treba gubiti vreme.

"Pa u toku jednog dana može da se obavi recimo, ta sistematska deratizacija, potrebno je mozda desetak ljudi na taj objekat, jer ne radite ceo. Postavljaju se kutije u odredjenim prostorijama 02:39 *** 02:58 Koliko je vazno da poslanici pre svega toga izadju napolje? Nije neophodno, oni to verovatno nece ni da primete da se radilo", navodi Vladimir Milovanović, vlasnik firme za deratizaciju

Iz skupštine nismo dobili potvrdu ali ni demant informacije da postoje problemi sa štakorima. Samo su nam potvrdili da se deratizacija redovno vrši, dva puta godišnje i da se za to izdvaja 177 hiljada dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: