DSS protiv izbora Malog: Šamar građanima Srbije

Poslanici DSS neće glasati za izbor Siniše Malog za ministra finansija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.05.2018.

15:37

DSS protiv izbora Malog: Šamar građanima Srbije

DSS neće glasati kako zbog njegovog upravljanja Beogradom, tako i zbog sukoba sa zakonom koji ima jer je prikrivao ličnu imovinu, izjavio je danas poslanik DSS Dejan Šulkić.

"Izbor Siniše Malog je itekako sporan. To predstavlja šamar i poniženje prema građanima Srbije", rekao je Šulkić na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije.

Šulkić, koji je i potpredsednik DSS, istakao je da je ostalo i sporno ko je 2014. godine zabranio da se građani u Obrenovcu sirenama obaveste o dolasku poplavnog talasa.

"Mali je, bar po rečima opštinskih struktura iz Obrenovca, bio taj koji je zabranio da se oglase sirene", dodao je poslanik DSS-a.

Takođe, on je i kao razlog što se neće glasati za izbor Siniše Malog naveo i aferu Savamala ali i zbog prikrivanja imovine.

"On ima i lični sukob sa zakonom, jer je prikrivao svoju imovinu, a s druge strane lažno je prikazivao prihode kako bi opravdao imovinu koju je prijavio", dodao je Šulkić.

Poslanik DSS je rekao i da ostaje nerazjašnjeno pitanje njegovog doktorata i zaključio da građani Srbije ne zaslužuju takvog ministra finansija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: