Lekar: Abas izlazi iz bolnice... Ne, ipak ostaje

Doktor palestinskog predsednika Mahmuda Abasa Jaser Abu Safijeh izjavio je da će on ostati u bolnici, naglo promenivši izjavu koju je dao deset minuta pre toga.

Izvor: B92

Nedelja, 27.05.2018.

19:19

Lekar: Abas izlazi iz bolnice... Ne, ipak ostaje
Foto: Tanjug/AP/Majdi Mohammed

AP je prvobitno preneo reči Abasovog lekara koji je rekao da će 83-godišnji palestinski predsednik biti pušten iz bolnice, ali je ubrzo promenio plan i iskaz bez dodatnog objašnjavanja, prenosi AP.

Abas je hospitalizovan prošle nedelje zbog temperature i samo nekoliko dana nakon što je imao operaciju uha.

Palestinski zvaničnici su saopštili da je imao upalu pluća i da je priključen na respirator kao i da prima antibiotike intravenozno.

Palestinski predsednik je inače strastveni pušač i gojazan, a ima i dugu istoriju bolesti koja seže od srčanih problema do raka prostate koji ga je zadesio pre desetak godina, napominje agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: