Dačić: Glasaćemo za Malog, a ako pobedimo Brazil...

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je da će SPS glasati za Sinišu Malog kao novog ministra finansija.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 27.05.2018.

15:15

Dačić: Glasaćemo za Malog, a ako pobedimo Brazil...

"Mali se dobro pokazao na mestu gradonačelnika i SPS će glasati za taj predlog. Takodje želim da istaknem da je i Dušan Vujović odlično radio taj posao”, kazao je on.

Ssto se rekonstrukcije vlade tiče poručio je da SPS ne zanima rekonstrukcija.

"Mediji, kada ne znaju šta će da pišu, najave rekonstrukciju. To je pitanje za najjaču stranku, a to je trenutno SNS. Dakle, o svemu se pitaju Vučić i Brnabićeva. Mi imamo dobre kadrove u Vladi i zadovoljni smo kako rade”, istakao je Dačić.

Rekao je da su odnosi u vladi dobri, da se tu i tamo pojavi koja trzavica, ali da je to normalno.

"Ne bih se složio da radimo “u leru”. Rekao bih da radimo punom parom i da sve više i više shvatamo potrebu da radimo kao tim”, naglasio je on.

Što se SPS-a tiče rekao je da će naravno biti promena u stranci, ali na kongresu i demokratskim putem.

"Socijalisti nikada nisu bežali od promena i po tome smo poznati. Svako od funkcionera stranke podneće izveštaj, analiziraće se njihov rad i onda će ko nije dobro radio biti smenjen. Nema tu sentimentalnosti. Samo zahvaljujući takvim radom smo i opstali sve ove godine i na političkoj sceni, ali i na vlasti. Dakle, neće biti nedodirljivih u stranci”, istakao je Dačić.

Najavio je da će ako reprezentacija Srbije pobedi Brazil pevati sa selektorom Mladenom Krstajićem.

“Samo neka oni dobro odigraju u Rusiji i obraduju narod. A ako pobede Brazil, obećavam da ću pevati s Krstajićem”, naglasio je on dodajući da bi voleo da ode u Rusiju sa sinom Lukom na neku utakmicu, ali da ne može da garantuje da će uspeti, jer mora da vidi da li mu obaveze dozvoljavaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: