Šest i po godina robije za silovanje tašte

Vladan Pavlović (40) iz Barajeva pravosnažno je osuđen na šest i po godna zatvora jer je na Uskrs 2015. godine silovao taštu i naneo joj teške telesne povrede.

Izvor: B92

Subota, 26.05.2018.

00:23

Šest i po godina robije za silovanje tašte
Ilustracija: Thinkstock

Nakon ponovljenog suđenja, Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu preusud Višeg suda u Beogradu kojom je silovatelj osuđen zbog krivičnih dela silovanje i teške telesne povrede.

Istom presudom mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanje predmeta i to dva metalna zvona, za koje su mediji preneli da su "zvona za šurenje svinja" i da je njima napastvovao taštu dok mu je supruga bila odsustna.

Prvom prvostepenom presudom, Pavlović je bio osuđen na godinu dana i 11 meseci zatvora samo zbog nanošenja telesnih povreda tašti, ali je nakon ponovljenog suđenja osuđen i za silovanje, sada pravosnažno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: