Lečićevu kandidaturu podržali svi odbori DS sa KiM

Izborni štab kandidata za predsednika DS Branislava Lečića saopštio je da su Lečićevu kandidaturu jednoglasno podržali svi odbori DS-a na Kosovu i Metohiji.

Izvor: Beta

Subota, 26.05.2018.

19:22

Lečićevu kandidaturu podržali svi odbori DS sa KiM

Lečić je tim povodom izjavio da mu je posebno drago što je dobio podršku svih odbora DS-a sa Kosova i Metohije jer kako je rekao, kada bude na čelu stranke, "DS neće otići sa Kosova i Metohije".

Nedavno je funkcionerka DS Gordana Čomić saopštila da su ona i njen tim prvi zvanični kandidati na izborima za organe stranke jer ju je zvanično podržalo više od 30 opštinskih i gradskih odbora DS, čime je ispunila uslov za kandidaturu.

Svoju kandidaturu za predsednika DS najavio je ranije i Zoran Lutovac. Rok za podnošenje kandidature za organe Demokratske stranke istekao je juče.

Predsednik organizacionog odbora DS Goran Ćirić rekao je ranije da će sledeća sednica tog tela biti 28. maja kada bi trebalo da se verifikuju podnete kadidature za predsednika i potpredsednike stranke, članove stalnog sastava Glavnog obora, članove Nadzornog odbora, Statutarne komisije i predsednika Političkog saveta. Na izbornoj skupštini Demokratske stranke, 20. po redu, a koja je zakazana za 2. jun, biće izabrani novi predsednik, potpredsednici, predsednik Političkog saveta, članovi stalnog sastava Glavnog odbora, kao i članovi Statutarne komisije i Nadzornog odbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: