SNS: Većina u Šapcu podmićuje odbornike i sudije

Vladajuća većina u Skupštini grada Šapca opstaje zahvaljujući neprestanoj kupovini i podmićivanju odbornika, saopštio je Gradski odbor SNS u tom gradu.

Izvor: B92

Subota, 26.05.2018.

15:02

SNS: Većina u Šapcu podmićuje odbornike i sudije

Kako navode, vladajuća većina je okupljena “zahvaljujući prevaratskoj kampanji neformalnih grupa ‘Zajedno za Srbiju’ i ‘Zapadna Srbija’.

"Mi iz SNS pitamo se da li je Nemanja Pajić, takozvani predsednik Skupštine grada Šapca iz takozvane stranke "Zapadna Srbija" o tome obavestio Društvo sudija Srbije i sve nabrojane institucije, ambasade, kraljevine i svetske sile kojima je pisao o kršenju prava i ugrožavanju nezavisnosti sudstva u Šapcu", navodi se u saopštenju šabačkih naprednjaka.

Osim toga, oni ističu da je vladajuća većina koju predvodi ZZS Dušana Petrovića u "najozbiljnijoj panici".

"Znaju šta su radili sve ove godine i znaju da mi to znamo. Tako su i nastali ovi očajnički pokušaji podmićivanja sudija, vapaji za pomoć, pozivanje na demokratiju... Ostalo im je još samo da prijave sami sebe, a imaju i zašto, i da ih neko zaista pohapsi", navodi se u saospstenju šabačkog odbora SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: