Kraj drame u Zagrebu: Pijan pucao, pa legao i zaspao

Zagrebačka policija primila je dojavu o pucnjavi u delu Zagreba Utrine, javlja Index.hr. Nakon brze policijske akcije uhapšen muškarac. Pucano i ka vrtiću.

Izvor: Tanjug

Petak, 25.05.2018.

12:47

Kraj drame u Zagrebu: Pijan pucao, pa legao i zaspao
screenshot

Čitaoci su portalu Index.hr javili da je u tom delu Zagreba došlo do pucnjave. Čulo se više rafala, a policija, koja je ubrzo stigla na mesto dešavanja, ogradila je celo područje.

Muškarac, koji je pucao kroz prozor zgrade je uhapšen. Uhapšeni je navodno bio pijan i nakon pucnjave je zaspao, preneli su hrvatski mediji.

Pozivajući se na policijske informacije, mediji pišu da, prema do sada prikupljenim informacijama na terenu, povređenih nema, a nema ni oštećene imovine.

Portal Net.hr je preneo pozivajući se na nezvanične informacije da je muškarac koji je pucao H. M. (34), kojeg je napustila žena.

Kako su za Večernji list ispričali stanovnici Utrine, čula su se dva rafala u razmaku od 15 minuta i to iz zgrade u Šišićevoj ulici u smeru vrtića te su decu koja su se u tim trenucima igrala napolju odmah uveli u zgradu.

Neka od njih plakala su uznemirena ovim događajem.

Oko sat nakon drame, policija je izdala saopštenje u kom je navela da je uhapšen jedan muškarac i da je u toku kriminalistička obrada. Navodi se i da niko nije povređen.

"Prvo sam oko devet sati i trideset minuta čuo neke izdvojene pucnjeve. Nisu to bili rafali već pojedinačni pucnjevi. Nakon toga su se u nekim vremenskim intervalima čula tri, četiri odvojena rafala, po zvuku bih rekao da je kalašnjikov. Komšinica mi je rekla da je policija imala nekih tridesetak dojava, i da su joj tako rekli policajci", napisao je jedan čitalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: