"Osmaci, želimo da vam pomognemo"

Više od 2.700 osmaka polagaće u nedelju, 3. juna prijemni ispit za upis u specijalizovana IT odeljenja u gimnazijama širom Srbije.

Izvor: B92

Petak, 25.05.2018.

17:42

Ilustracija: Thinkstock

"Mi u Inicijativi Digitalna Srbija smo svesni da je ovo važan korak za svakoga od vas i želimo da vam, u partnerstvu sa Ministarstvom prosvete pomognemo u poslednjim pripremama za ispit – organizacijom besplatnog webinara koji će vam pomoći da ostvarite što bolji rezulat", navodi se.

U saopštenju se dodaje:

"Iako je ostalo još relativno malo vremena do samog ispita, sigurni smo da vam je sada (možda više nego ikad!) potrebna podrška, još uvek imate poneko neodgovoreno pitanje o formatu testa, šta da očekujete i kako da budete sigurni da ćete na sam dan ispita pokazati sve što znate i položiti prijemni. Zato smo za vas spremili besplatni polusatni, interaktivni webinar tokom koga ćemo pokriti neke od najvažnijih pitanja koja se tiču samog ispita, zajedno pogledati format testa, prodiskutovati o zadacima sa probnog prijemnog i biti tu da odgovorimo na sva vaša pitanja. U tome će nam pomoći Katarina Aleksić, nastavnica informatike iz Osnovne škole “Branislav Nušić” u Beogradu i stalna saradnica Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja", ističe se.

Inicijativa Digitalna Srbija je privatna, neprofitna organizacija koja predvodi transformaciju Srbije u digitalno društvo. Inicijativu Digitalna Srbija su osnovale kompanije Infostud, Microsoft, Nordeus, PricewaterhouseCoopers, Ringier Axel Springer, Seven Bridges Genomics, Startit, Telekom Srbija i Telenor. Do danas, Inicijativi su se pridružili i BioSens Institut, Karanović & Nikolić, New Frontier Group, Raiffeisen banka i Societe Generale Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: