Poslanici nastavljaju rad, više zakona na dnevnom redu

Skupština Srbije nastavlja danas rad, nakon što je juče završila pretres amandmana na više predloženih zakona.

Izvor: B92

Petak, 25.05.2018.

07:00

Poslanici nastavljaju rad, više zakona na dnevnom redu
Ilustracija: Thinkstock

Među njima je leks specijalis u vezi sa izgradnjom stanova po subvencionisam cenama za pripadnike snaga bezbednosti.

Očekuje se da poslanici danas glasaju o predloženim zakonima, kao i da se prethodno dnevni red proširi tačkom koja se odnosi na izbor članova Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine po zdravlje ljudi i zivotnu okolinu.

Na dnevnom redu su i predlozi zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, o putevima, o železnici, kao i o bezbednosti u železničkom saobraćaju.

Pored toga, pred poslanicima je i izjašnajavnje o predlozima zakona o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama, postupku upisa u katastar nepokretnosti i vodova, kao i izmene zakona o prevozu tereta u drumskom saobraćaju.

Na dnevnom redu su i predlozi zakona o interoperabilnosti železničkog sistema, centralnoj evidenciji stvarnih vlasnika, te izmene i dopune zakona o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Među predloženim rešenjima su i izmene Zakona o ograničavanju raspolaganja imovinom u cilju sprečavanja terorizma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: