Slučaj "napad na aktiviste SNS": Odbačena krivična

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv kapetana Vojske Srbije Milana Vukšića za navodni napad na aktiviste SNS.

Izvor: Beta

Četvrtak, 24.05.2018.

22:38

Slučaj
Ilustracija: Thinkstock

Podsećamo, Vukšić se teretio za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih telesnih povreda aktivistima Srpske napredne stranke tokom izborne kampanje u februaru ove godine.

List Danas u izdanju od petka, navodi da je tužilaštvo potvrdilo Vukšićevu tvrdnju da je pokušao od jedne aktiviskinje da uzme spisak na kojem su bili nabrojani svi članovi njegove porodice.

Vukšić je uhapšen 13. februara, jer je navodno udario aktiviste naprednjaka koji su mu zazavonili na interfon u potrazi za sigurnim glasačima.

List navodi, da iako je protiv Vukšića odbačena krivična prijava, da se nad njim u vojsci i dalje vrši mobing.

Izvor Danasa, rekao je da je Vukšić trebao da bude unapređen u čin majora, 23. aprila na Dan Vojske, ali da je načelnik Generalštaba Ljubiša Diković od toga odustao, nakon što je ministar odbrane zatražio od načelnika da ga upozna sa detaljima ovog slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: