Stravičan požar – izgorele prostorije RTV Pljevlja / FOTO

Požar velikih razmera zahvatio je prostorije RTV Pljevlja koje se nalaze na zadnjem spratu zgrade preko puta Doma kulture u centru grada, javljaju Vijesti.

Izvor: Vijesti

Utorak, 22.05.2018.

09:55

Stravičan požar – izgorele prostorije RTV Pljevlja / FOTO
Ilustracija: Thinkstock

U požaru su potpuno izgorele prostorije RTV Pljevlja. Vatrena stihija zahvatila je skoro sve prostorije gde je smješten studio, oprema i kancelarije.

"Prostorije televizije su potpuno izgorele, to je zgrada koja ima tri sprata, krov i zadnji sprat je potpuno izgoreo, dok je sačuvan ostatak zgrade, kao i zgrada koja je uz nju", saopšteno je.

Gust dim bio je vidljiv je iz svih delova grada. Pljevaljski vatrogasci sa više vozila pokušali su i uspeli da lokalizuju požar i speče njegovo širenje na susednu zgradu u kojoj su smeštene Fond PIO i Fond zadravstvenog osiguranja.

Kako je Televiziji Vijesti saopštio komandir Službe zaštite i spaašavanja Opštine Pljevlja Goran Čavić pričinjena je velika materijalna šteta.

Povređenih nije bilo, a uzrok požara još nije poznat.

Voditeljka na televiziji Vesna Despotović rekla je za Antenu M da su svi zaposleni u šoku.

"Ne znamo šta može biti uzrok, ali vatromet je sinoć bio sa krova povodom proslave Dana nezavisnosti pa možda je to, ali sa sigurnošću ne znamo ništa dok se ne istraži slučaj", kazala je Despotović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: