"Bezbednosno interesantan" muškarac ubijen u Podgorici

Suvlasnik diskoteke "Bigl" M. K. ubijen je u pucnjavi u podgoričkom naselju Stari aerodom, kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca u njega.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

20:19

Ilustracija: Thinkstock

On je, kako javlja CDM, pogođen u vilicu i lekari su se bezuspešno borili za njegov život.

Napadač je u bekstvu, a na mestu napada policija obavlja uviđaj.

Ubijeni se u središtu medijske pažnje našao 8. januara prošle godine, kada je policija izvršila ciljanu raciju u "Urban bistrou 21", gde su službenici u uniformi i civilu priveli bezbednosno interesantne osobe Podgoričane S. S., M. Š., B. V., M. J., A. J., iz Kotora, kao i M. K., javlja CDM.

Prilikom kriminalističke obrade, on je u policiji, a kasnije u Tužilaštvu dao izjavu da je vlasnik torbice, zaplenjene sa stola za kojim je sedeo, u kojoj je pronađen repetirani pištolj i lična dokumenta S. S.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: