Direktorka televizije započela štrajk glađu

Direktorka novosadske TV K9 Maja Pavlović otpočela je štrajk glađu, navedeno je na sajtu te televizije, a prenosi UNS.

Izvor: UNS

Ponedeljak, 21.05.2018.

20:36

Direktorka televizije započela štrajk glađu
Ilustracija: Thinkstock

Kako se navodi, preduzeće Emisiona tehnika i veze je 18. maja ove godine, zbog duga, posle 20 godina postojanja ugasilo signal televizije K9

“Poštovani prijatelji, posle 5 inspekcijskih kontrola, 2 krivične prijave, paljenja zgrade naše televizije, sada nam je ETV ugasio signal sa Crvenog Čota. Neću da dozvolim da nas ugase u tišini.Tražim od države da podvučemo crtu, da nam priznaju prava koja imamo po zakonima i Ustavu, plate ono što su oni dužni, mi njima što im mi dugujemo, pa ako smo i dalje nešto dužni, neka nas ugase, ali ne mogu da dozvolim da nas ugase zbog našeg duga, a da se njihov ne računa. Pa dokle će ljudi ćutati? Sudovi u Srbiji im godinama ne rešavaju sporove u kojima treba da ostvare svoja prava, ali im zato izvršitelji i javna preduzeća u roku od ODMAH isključuju struju, odnose automobile, prodaju stvari iz kuće, oduzimaju kuće i stanove…! I to sve našim građanima izgleda normalno, e, pa ja ne smatram tako! Naravno da svi treba da imamo obaveze, ali valjda i neka osnovna prava!”, objašnjava direktorka Maja Pavlović.

Kompletno saopštenje pročitajte na ovom LINKU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: