Odloženi izbori u DS za pokrajinsko rukovodstvo

Izbori za novo rukovodstvo prokrajinskog odbora DS neće biti održani 2. juna u Beogradu zajedno sa izborima za predsednika i potpredsednike stranke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

13:11

Odloženi izbori u DS za pokrajinsko rukovodstvo

Kako se navodi, trebalo je da izbori budu održani zajedno 2. juna, ali je odlučeno da pokrajinski budu odloženi, pošto se više vojvođanskih odbora bunilo i kao mogućnost najavljivalo bojkot izbora.

Organizacioni odbor DS večeras će inače održati sednicu na kojoj će razmatrati prihvatanje kandidatura za predsednika i potpredsednike stranke.

Nameru o kandidaturi izrazili su Gordana Čomić, Zoran Lutovac i Branislav Lečić.

Članovi tima Gordane Čomić odnosno kandidati za potpredsednike stranke su poslanica Nataša Vučković, predsednik pokrajinskog odbora DS Miroslav Vasin, general Sreto Malinović, predsednik Izvršnog odbora DS Radoslav Milojičić i bivša predsednica opštine Vračar Tijana Blagojević.

Lutovac pored sebe ima predsednika opštine Paraćin Sašu Paunovića, odbornicu DS u Vršcu Draganu Rakić, poslanika Dejan Nikolić, v.d. predsednik beogradskog odbora Dragoslava Šumarca i poslanicu Aleksandru Jerkov.

Branislav Lečić prilikom potpisivanja namere o kandidaturi nije izlazio sa imenima potpredsednika već je naveo da "ne želi da ima nijednu ekipu osim Demokratske stranke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: