"Nema zastoja, ali je saobraćaj pojačan"

AMSS je saopštio je da u Srbiji na putevima nema zastoja, iako je saobraćaj pojačan na prilaznim većim gradovima što je uobičajeno za kraj vikenda.

Izvor: Beta

Nedelja, 20.05.2018.

18:52

Ilustracija: Thinkstock

AMSS u saopštenju dodaje da su moguće usporene vožnje na pojedinim deonicama zbog radova, ili pojačanog saobraćaja, i da zbog toga vozačima savetuje više strpljenja i vožnju prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije.

Vremenske prilike su povoljne i omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivosti.

U saopštenju se dodaje da na naplantnim rampama nema zastoja, dok su na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, čekanja do 30 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: