Niš: Saslušani mladići koji su maltretirali dečaka

Dvojica mladića iz Niša saslušana su zbog sumnje da su maltretirali maloletnika kako bi im dao 410 evra i garderobu.

Izvor: B92

Petak, 18.05.2018.

10:31

Niš: Saslušani mladići koji su maltretirali dečaka
Ilustracija: Thinkstock

Kako je navela portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Milica Jovović, N. M. (20) i N. K. (19) su saslušani, jer se sumnja da su primenom fizičke sile prinudili maloletnika da im preda 410 evra, majicu i trenerku, kao i da su nastavili da ga maltretiraju da bi im predao još 200 evra.

Njima je određen pritvor od 30 dana zbog opasnosti da će uticati na svedoke i da će ponoviti krivično delo, kazala je Jovovićeva za agenciju Beta.

Prema nezvaničnim informacijama mladići su dečaka (16), da bi mu iznudili novac i stvari, svlačili, tukli i gasili mu po telu cigarete.

Oni su sumnjali da je dečak obio kuću u Nišu i tražili su da im preda sve što je ukrao, kako bi im vratio ranije pozajmljenih stotinak evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: