Snimljena pijana medicinska sestra u KC Niš? / VIDEO

Južne vesti su objavile snimak koji je napravio jedan Nišlija u Kliničkom centru u tom gradu na kom se vidi čudno ponašanje medicinske sestre.

Izvor: Južne vesti
Podeli
screenshot
screenshot

“Na snimku koga je redakciji Južnih vesti dostavio zabrinuti građanin, vidi se žena u beloj uniformi, najverovatnije medicinska sestra, koja pacijenta, sudeći po onome šta govori, pokušava da odvede do laboratorije novog Kliničkog centra, ali se u tome ne snalazi. Tetura se, govori usporeno i nerazumljivo, ispadaju joj papiri i epruvete, a osoba koja je poslala snimak tvrdi i da se osećala na alkohol”, navodi niški portal.

Građanin koji je poslao snimak za koji sumnja da prikazuje pijanu medicinsku radnicu, zabrinut je za bezbednost pacijenata koji dolaze u Klinički centar, ali i za pouzdanost analiza krvi, s obzirom na to da epruvete završavaju na podu.

Novinarka Južnih vesti ovaj snimak juče je prosledila generalnom direktoru Kliničkog centra Zoranu Radovanoviću.

On je, kaže, tada prvi put pogledao video-snimak te rekao da ne zna o kojoj se ženi radi, kao i da nema načina da je identifikuje s obzirom na to da je lice skriveno, pa ne može da utvrdi da li je zaposlena u KC.

Društvo

strana 1 od 144 idi na stranu