Vučić s Mejevom i Merkelovom pre i posle fotografisanja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Sofiji sa britanskom premijerkom Terezom Mej i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.05.2018.

13:59

Vučić s Mejevom i Merkelovom pre i posle fotografisanja
Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije iskoristio je u ova dva dana boravka u Sofiji svaku priliku za razgovor sa liderima EU na Samitu EU - Zapadni Balkan.

Nakon druge plenarne sednice Samita Vučić je razgovarao sa britanskom premijerkom, sa kojom je, u razgovoru izašao na "femili foto".

Vučić je sa Terezom Mej razgovarao o razvoju bilateralnih odnosa, podršci nastavku evropskog puta Srbije i reformama koje naša zemlja sprovodi.

Oni su se saglasili da je neophodno raditi na unapredjenju odnosa dve zemlje, kao i očuvanju mira i stabilnosti u regionu.

Predsednik Vučić pozvao je premijerku Velike Britanije Terezu Mej da poseti Srbiju.

Takođe, tokom fotografisanja, a i nakon, Vučić je porazgovarao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Merkelova je, tom prilikom, posvetila najviše vremena predsedniku Srbije, iako su neki drugi učesnici Samita pokušavali da sa njom razgovaraju nakon fotografisanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: