Sudija Srđan Obradović ostaje u pritvoru

Fudbalski sudija Srđan Obradović saslušan je u Novom Sadu i produžen mu je pritvor do 30 dana.

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2018.

19:37

Sudija Srđan Obradović ostaje u pritvoru
Ilustracija: Thinkstock

Kako prenose Večernje novosti, sudija je takvu odluku doneo na predlog tužioca Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, po čijem nalogu je pre tri dana i uhapšen u Jagodini.

Obradović se sumnjiči da je zloupotrebio službeni položaj i da je favorizovao fudbalere Spartaka u odnosu na Radnički iz Niša, a pred tužiocem je izneo svoju odbranu u prisustvu tri branioca.

Novosti su navele da mu je pritvor određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke i dalju istragu.

Kako prenosi list, arbitar je pred tužiocem poricao da je počinio delo za koje se tereti i naveo da nije favorizovao fudbalere subotičkog Spartaka.

Spartak iz Subotice pobedio je prošlog vikenda Radnički sa 2:0 i našao se pred plasmanom u kvalifikacije za Ligu Evropa pošto ima tri boda više od četvrtoplasiranog niškog kluba, koji takođe ima šanse da obezbedi plasman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: